Νέες περιπέτειες για τον Μαραντόνα
Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον θρυλικό Αργεντινό να αντιμετωπίζει νέα θέματα με την ταλαιπωρημένη υγεία του.
Νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες.
Όπως γράφει η ιταλική gazzetta dello sport ο πρώην παίκτης της Νάπολι αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα αϋπνίας που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει σε… κώμα!
Ο Μαραντόνα αντιμετωπίζει από το Μουντιάλ προβλήματα με την αϋπνία και προσπάθησε να τα ξεπεράσει λαμβάνοντας κάποια πειραματικά φάρμακα, για 4 ημέρες και 4 νύχτες χωρίς όπως φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
- Axios: Σχέδια για νέες επιθέσεις στο Ιράν εξετάζει ο Τραμπ – Τα 4 σενάρια
- Στο ΠΑΣΟΚ ο Φαραντούρης – Έρχονται κι άλλες «μεταγραφές»
- Το… απωθημένο του Νεϊμάρ: «Θέλω Μουντιάλ και τελικό Βραζιλία με Αργεντινή»
- Ουκρανία: Ρωσικά drones επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Οδησσό – Τουλάχιστον 18 τραυματίες
- Από την Εβρέ στο Παρίσι: Δύο φίλοι, μια πόλη και μια βραδιά Champions League
- Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό και στην Αττική Οδό



