Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπηχτές» Γεννηματά κατά Βενιζέλου: Οι απόντες απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μπηχτές» Γεννηματά κατά Βενιζέλου: Οι απόντες απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε αιχμές για την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αιχμές για την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής άφησε η Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  ψήφισε στο 100ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Αθηνών, στον Νέο Κόσμο, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής.

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα οι πολίτες να τιμωρήσουν τις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδίοικηση. Παράλληλα, ανέφερε ότι στις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί ολοκληρωτικά, επισημαίνοντας ότι «αυτόν τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη».

«Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως «τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ».

Όσον αφορά στη ρήξη της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια μας σε αυτήν την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το ΚΙΝΑΛ και για τη χώρα. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες από αυτήν την μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτώμενη για το αν θα μπορούσε να προσφέρει ο κ. Βενιζέλος τόνισε «σε οποιαδήποτε περιφέρεια επιθυμεί με σταυρό».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024