
Καρανικόλας: Ο Καμίνης σηματοδοτεί τη διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ
Ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας επεσήμανε ότι κανένας δεν έδιωξε τον κ. Βενιζέλο, την τεράστια προσφορά του οποίου στη χώρα και στην παράταξη αναγνωρίζουν όλοι
Η Φώφη Γεννηματά έκανε πολιτική επιλογή με ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά.
Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει θέλει να σηματοδοτήσει την διεύρυνση του Κινήματος Αλλαγής στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και επέλεξε τον κ. Καμίνη τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας.
Επεσήμανε ότι κανένας δεν έδιωξε τον κ. Βενιζέλο, την τεράστια προσφορά του οποίου στη χώρα και στην παράταξη αναγνωρίζουν όλοι.
Ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει η ουρά κανενός, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ.
Συμπλήρωσε ότι το ΚΙΝΑΛ λέει πως στις επόμενες εκλογές ο μόνος δρόμος για την διακυβέρνηση της χώρας είναι το ΚΙΝΑΛ και μόνο με την ενίσχυσή του θα έρθει το τέλος της παρέας του ΣΥΡΙΖΑ.
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
- Φλόριντα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 31χρονης που κατασπάραξε αλιγάτορας – «Αυτό ήταν το τελευταίο που μου είπε»
- Κρήτη: Αγνοείται 74χρονη στο Ηράκλειο – Έρευνες για τον εντοπισμό της με drone και εκπαιδευμένο σκύλο
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο




