
Πέθανε 41χρονος αρχιλοχίας του ελληνικού στρατού
ταν 41 ετών και πατέρας 1 παιδιού. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως
Ένας 41χρονος αρχιλοχίας-εθελοντής μακράς θητείας (ΕΜΘ) του ελληνικού στρατού πέθανε το βράδυ του Σαββάτου. Ο άντρας υπηρετούσε στο 308ο Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης.
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο εθελοντής μακράς θητείας αρχιλοχίας (ΤΧ) Ι. Μ. της δύναμης του 308ου Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσης ευρισκόμενος στην οικία του το Σάββατο το βράδυ αισθάνθηκε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια εξέπνευσε, ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ.
Ήταν 41 ετών και πατέρας 1 παιδιού. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.
- Αλιβέρι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία και πολύτεκνου πατέρα – Η μαρτυρία για το δεύτερο ταξί
- «Ο διάβολος φοράει Prada»: Ποια είναι η «αληθινή» Έμιλι της ταινίας
- Η Χάποελ «χρυσώνει» τον Οτούρου με συμβόλαιο 2.700.000 ευρώ!
- Αμπελόκηποι: Η καταγγελία που αποκάλυψε το γηροκομείο – κολαστήριο
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο

