Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες απειλές του βασιλιά Σαλμάν κατά του Ιράν

Νέες απειλές του βασιλιά Σαλμάν κατά του Ιράν

«Θα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά επιθετικές απειλές και ανατρεπτικές ενέργειες» δήλωσε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν δήλωσε χθες Παρασκευή στη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙΣ) στη Μέκκα ότι θα επιδιώξει να αντιμετωπίσει τις απειλές και να εργαστεί για το μέλλον των αραβικών και ισλαμικών κρατών.

«Αποφασιστική αντιμετώπιση»

«Θα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά επιθετικές απειλές και ανατρεπτικές ενέργειες», δήλωσε ο πανίσχυρος μονάρχης της σουνιτικής Σαουδικής Αραβίας με ανάρτηση στο Twitter κατά την έναρξη της συνόδου.

Νωρίτερα την Παρασκευή, o σαουδάραβας μονάρχης τόνισε, κατά την έκτακτη σύνοδο του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και του Αραβικού Συνδέσμου, ότι απαιτείται αυστηρή στάση για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις και «οι τρομοκρατικές ενέργειες» του Ιράν, μετά τις επιθέσεις δολιοφθοράς εναντίον εμπορικών πλοίων χωρών του Κόλπου κοντά στα χωρικά ύδατα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024