Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγας Τσιτσιπάς, στους «16» του Ρολάν Γκαρός

Μέγας Τσιτσιπάς, στους «16» του Ρολάν Γκαρός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν πρόλαβε να «τελειώσει» τη δουλειά χθες λόγω σκότους, όμως σήμερα καθάρισε τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους «16» του Ρολάν Γκαρός.

Κανείς και τίποτα δεν σταματάει τον Στέφανο Τσιτσιπά! Ο Έλληνας τενίστας δεν πρόλαβε να «αποτελειώσει» τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς τη χθεσινή μέρα, η αναμέτρηση πήρε… παράταση για σήμερα, με τον Τσιτσιφάστ να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Ρολάν Γκαρός.

Το παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του γαλλικού Όπεν διακόπηκε αργά το βράδυ λόγω σκότους, τη στιγμή που ο Στέφανος ήταν μπροστά με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και το τρίτο βρισκόταν στο 5-5. Η αναμέτρηση λοιπόν συνεχίστηκε σήμερα με τον Έλληνα τενίστα να χάνει το τρίτο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά στο τέταρτο παρουσιάστηκε σοβαρός και «τελείωσε» τη δουλειά με 3-1 σετ.

Με την επιστροφή τους στο κορτ του Philippe Chatrier, οι δύο τενίστες πήραν τα γκέιμ που σέρβιραν και στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ ο Σέρβος επικράτησε με 7-5 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο τέταρτο σετ έκανε το μπρέικ στην αρχή στο σερβίς του Στέφανου όμως εκείνος απάντησε και στη συνέχεια η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι.

Ο Σέρβος τενίστας έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 5-3, όμως ο 20χρονος απάντησε ισοφάρισε σε 5-5 και τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε και πάλι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά, ενώ λίγο έλειψε να χάσει και το τέταρτο σετ. Τελικά με τρεις συνεχόμενους πόντους ανέτρεψε το σκορ πήρε με 7-6 το τέταρτο σετ και έκλεισε θέση στους «16».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς στον επόμενο γύρο θα συναντήσει τον νικητή από το ματς Βαβρίνκα – Ντιμιτρόφ, το οποίο επίσης πήρε παράταση για σήμερα λόγω σκότους, με τον Ελβετό να προηγείται με 2-0 σετ (7-6 [5], 7-6 [4]).

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024