Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το... τερμάτισε η Θ. Φωτίου: «Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μόλις... 9 μήνες»

Το… τερμάτισε η Θ. Φωτίου: «Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μόλις… 9 μήνες»

Στην περίφημη δήλωση για τα γεμιστά έχετε μείνει; Παραμονές των πρόωρων εθνικών εκλογών, στα μεθεόρτια της πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και δημοτικές-περιφερειακές, η Θεανώ Φωτίου βάλθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της και φαίνεται πως τα κατάφερε...

Στην περίφημη δήλωση για τα γεμιστά έχετε μείνει; Παραμονές των πρόωρων εθνικών εκλογών, στα μεθεόρτια της πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και δημοτικές-περιφερειακές, η Θεανώ Φωτίου βάλθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της και φαίνεται πως τα κατάφερε…

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία, ξεπερνώντας ακόμα και εκείνη την επική για τα «γεμιστά που θα μας έσωζαν από την κρίση».

Ήταν την ημέρα της ορκωμοσίας της δεύτερης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν περιχαρής η κ. Φωτίου ενημέρωσε το πανελλήνιο για το «μεγαλοφυές» σχέδιο της Πρώτης Φοράς Αριστερά για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Προσπαθώντας να πει ότι ο ελληνικός λαός θα τα καταφέρει με τη λιτότητα, έδωσε το παράδειγμα των… γεμιστών που χορταίνουν με «το τίποτα» μια ολόκληρη οικογένεια…

Σήμερα το πρωί η Θεανώ Φωτίου ήταν καλεσμένη στην ΕΡΤ. Αφού παραδέχτηκε ότι προηγουμένως η κυβέρνηση είχε υποχρεωθεί να εφαρμόσει μία συμφωνία που περιείχε… «δύσκολα μέτρα» προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι ισχυριζόμενη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε υιοθέτησε αυτή την συμφωνία.

Η κ. Φωτίου συνέχισε επιχειρώντας ουσιαστικά να αιτιολογήσει την καταλήστευση της μεσαίας τάξης από την κυβέρνησή της. Η αναπληρώτρια υπουργός το έθεσε πλαγίως λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την υποστήριξη των μεσαίων στρωμάτων επειδή έθεσε ως προτεραιότητα «να προστατεύσει όσους είναι στα όρια του κινδύνου»…

Παραλείποντας να αναφερθεί στην ασύλληπτη αύξηση της φορολόγησης που έχει στραγγαλίσει τη μεσαία τάξη επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ η Θεανώ Φωτίου κατηγόρησε μάλιστα τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι από το 2009 μέχρι το 2015 φτωχοποίησαν τα μεσαία στρώματα, ενώ στη συνέχεια απέρριψε τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί αλόγιστης χορήγησης επιδομάτων.

Επίσης, είπε ακόμα πως όταν η ίδια ανέλαβε τη θέση της στο υπουργείο βρήκε 200 διαφορετικά επιδόματα τα οποία ενσωμάτωσε σε έξι μεγάλα και διερωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει με αυτά ο κ. Μητσοτάκης, σε περίπτωση που εκλεγεί.

Φυλάσσοντας το καλύτερο για το τέλος, η υπουργός της κυβέρνησης της «δημιουργικής ασάφειας» που στόχευε να «χορέψει τις αγορές με ζουρνάδες και νταούλια», κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν έχει κοστολογημένα μέτρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως… λέει λόγια του αέρα!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024