Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serial killer στην Κύπρο: Τι αποκάλυψε το GPS του «Ορέστη»

Serial killer στην Κύπρο: Τι αποκάλυψε το GPS του «Ορέστη»

Όσο οι ανακριτές σκαλίζουν τα ηλεκτρονικά αρχεία του 35χρονου Νίκου Μεταξά, τόσο περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούνται για το αν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην ομολογία του

Όσο οι ανακριτές σκαλίζουν τα ηλεκτρονικά αρχεία του 35χρονου Νίκου Μεταξά, τόσο περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούνται για το αν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην ομολογία του.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί στοιχεία που καταδεικνύουν (στίγματα παρουσίας από gps) ότι επισκεπτόταν συχνά ένα ακόμη μεταλλείο στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για το μεταλλείο του Μαθιάτη, το οποίο επίσης δεν είναι ενεργό εδώ και πολλά χρόνια.

Στην περιοχή βρίσκεται η Λίμνη «Κοκκινοαντώνη», η οποία έχει δημιουργηθεί από την εξόρυξη μεταλλεύματος και μοιάζει πολύ με την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Οι ανακριτές, αξιοποιώντας πληροφορίες που λαμβάνουν, είτε από την έρευνα είτε από πηγές που έρχονται σε επαφή μαζί τους, έχουν κάνει ήδη αυτοψία στο μεταλλείο Μαθιάτη και δεν αποκλείεται να γίνει περαιτέρω έρευνα.

Ο Μεταξάς φαίνεται πως επισκεπτόταν συχνά το μεταλλείο και κάποιες φορές στο πλαίσιο μαθημάτων φωτογραφίας με μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ακόμη δύο – τρεις χώροι οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι και έχουν ερευνηθεί.

Ο Μεταξάς επιμένει πως δεν έχει διαπράξει άλλα εγκλήματα και ότι όσα θύματα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του τα ξεφορτώθηκε στα σημεία που έχει υποδείξει.

Έφυγαν οι Ισραηλινοί

Εν τω μεταξύ οι δύτες από το Ισραήλ που ερεύνησαν τη λίμνη Μεμί δεν εντόπισαν τη σορό της 6χρονης Σιέρα και εξετάζονται εναλλακτικοί τρόποι συνέχισης της έρευνας, χωρίς να αποκλείεται και η διοχέτευση κάποιου από τον όγκο του νερού σε κοντινή κοίτη ποταμού για να πέσει η στάθμη και να βελτιωθεί η ορατότητα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024