
Πιερία: Εντοπίστηκε σορός 94χρονου
Τα ίχνη του 94χρονου αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα.
Σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας. Το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε ότι πρόκειται για 94χρονο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα.
Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας Κολινδρού ο γιος του. Η σορός του 94χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.
Εν το μεταξύ, οστό, το οποίο φέρεται να είναι ανθρώπινο, εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή της παραλίας «Καμπούδι» στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Άνδρες του Λιμενικού το μετέφεραν για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Κικίλιας: Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση
- Ολυμπιακός: Η 12άδα που επέλεξε ο Μπαρτζώκας για το πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό
- Κεφαλονιά: Φονικό κοκτέιλ ουσιών βρέθηκε στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Η φημολογία για τον Κεσιέ και η θέση της ΑΕΚ
- Αυτός είναι ο φάκελος με την επιστολή στα ΜΜΕ που άφησε πίσω του στο Πρωτοδικείο ο 89χρονος


