Το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς για τον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός διεκόπη λόγω σκότους, ενώ ο Στέφανος ήταν μπροστά με 2-0 σετ και το τρίτο βρισκόταν στο 5-5.
Ο Έλληνας τενίστας βελτιώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε το πάνω χέρι!
Στο πρώτο σετ έκανε αρκετά αβίαστα λάθη απέναντι στον Σέρβο και εκνευρίστηκε με τον εαυτό του, μονολογώντας: «μ@λ@κ@ τι κάνεις;».
Κάτι που απαθανάτισε και η κάμερα της τηλεοπτική μετάδοσης!
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Περισσότεροι από 300.000 θεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τον Φρανκ Ίλετ να μένει... παγωτό, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ τελείωνε το όνειρο της... ανακούφισης, με το πιο πολυαναμενόμενο κούρεμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!