Υπουργοί και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν χθες το βράδυ το παρών στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Μπορεί το αντικείμενο της σύσκεψης να μην ανακοινώθηκε, αλλά κάποιοι συνέδεσαν τη μάζωξη με το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με κινήσεις των 53+.
Όπως αποκαλύπτει ο Μικροπολιτικός των Νέω, στο γραφείο Τσακαλώτου στην οδό Νίκης, εθεάθησαν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η Θεανώ Φωτίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Θοδωρής Δρίτσας.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.