Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρ. Σπίρτζης στο One Channel: Δεν υπάρχει ανεπάρκεια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπεροπλία στους άλλους

Χρ. Σπίρτζης στο One Channel: Δεν υπάρχει ανεπάρκεια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπεροπλία στους άλλους

Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου και με το βλέμμα στις κάλπες των εθνικών εκλογών, ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε πως έγινε αντιληπτό το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες, όπως και τα λάθη και οι παραλείψεις που υπήρξαν

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk του One Channel βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου και με το βλέμμα στις κάλπες των εθνικών εκλογών, ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε πως έγινε αντιληπτό το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες, όπως και τα λάθη και οι παραλείψεις που υπήρξαν, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να προχωρήσει μπροστά.

Ο ίδιος, παραδέχτηκε ότι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση πριν τις ευρωεκλογές θα μπορούσαν να έχουν εφαρμοστεί νωρίτερα και να έχουν επικοινωνηθεί με καλύτερο τρόπο, ώστε η κοινωνία να προλάβει να τα απορροφήσει. Ο κ. Σπίτζης επεσήμανε επίσης ενόψει των εθνικών εκλογών, ότι είναι καλό το κάθε κόμμα να αναλύσει και να εξηγήσει το πρόγραμμά του σε μία σειρά από κρίσιμα θέματα όπως το ασφαλιστικό, την παραγωγική ανασυγκρότηση, τις μεταφορές και την ανάπτυξη της χώρας, προκειμένου να υπάρξει μια πολιτική κανονικότητα.

Συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και τον Δ. Νασόπουλο για τον «αμαρτωλό ΟΑΣΘ» ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες εξυγίανσής του, αφήνοντας αιχμές εναντίον της ΝΔ και του υποψηφίου δημάρχου της Θεσσαλονίκης Ν. Ταχιάου, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ θέλει ιδιωτικές αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά μιλώντας για το μετρό της Θεσσαλονίκης, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως και προεκλογικά η κυβέρνηση θα δείξει την πρόοδο των έργων, ενώ επεσήμανε πως αντί και ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να κάνουν την αυτοκριτική τους για το έργο που είχαν κάνει μέχρι το 2015, κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ για τα «εγκαίνια με τους μουσαμάδες».

Στις δηλώσεις του ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και στο κόστος των μνημονίων στη χώρα, επισημαίνοντας πως το βάρος της κρίσης επωμίστηκε η μεσαία τάξη και οι επαγγελματίες, αναφέροντας παράλληλα ότι από την στιγμή που κόμματα διατηρούσαν στην ατζέντα τους, πολιτικές που οδήγησαν στην κρίση, δεν ήταν δυνατόν να βγούμε νωρίτερα από αυτή.

Πηγή:onetv.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024