
Επίτιμος πρόεδρος Εισαγγελέων: Εύχομαι η κυβέρνηση να κάνει πίσω
«Η πολιτική θεώρηση λέει ότι μία κυβέρνηση η οποία έχει απονομιμοποιηθεί, θα έπρεπε να έχει την πολιτική ευθιξία να μην κάνει ενέργειες οι οποίες θα δέσμευαν την επόμενη κυβέρνηση», εκτίμησε ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Βασίλης Μαρκής
«Εύχομαι η κυβέρνηση να κάνει πίσω και να ηρεμήσει το τοπίο και μετά τις εκλογές οποιαδήποτε κυβέρνηση επιλέξει ο ελληνικός λαός να συνεχίσει τις διαδικασίες επιλογής. Ίσως αυτό να ήταν και το πιο σωστό», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Βασίλης Μαρκής με αφορμή τις αλλαγές στην ηγεσία Δικαιοσύνη.
Μιλώντας στον Real Fm ο κ. Μαρκής σημείωσε ότι «η πολιτική θεώρηση λέει ότι μία κυβέρνηση η οποία έχει απονομιμοποιηθεί γιατί όπως φαίνεται έχει χάσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, θα έπρεπε να έχει την πολιτική ευθιξία να μην κάνει ενέργειες οι οποίες θα δέσμευαν την επόμενη κυβέρνηση».
Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «στη νομική θεώρηση, από τη στιγμή που δεν έχει διαλυθεί ακόμα η Βουλή, η κυβέρνηση μπορεί να ασκεί όλα τα δικαιώματα που έχει από το Σύνταγμα και τους νόμους. Το πρόβλημα θα ανακύψει αν επιδιωχθεί οποιαδήποτε ενέργεια μετά την προκήρυξη των εκλογών».
«Επειδή γνωρίζω πόσο άξιοι δικαστές και εισαγγελείς είναι, τους αδικεί κατάφορα αυτός ο θόρυβος γιατί τους θέτει μία σφραγίδα ότι είναι όργανα επιλογής ενός κόμματος προκειμένου να εξυπηρετήσουν συμφέροντα της κυβέρνησης», επεσήμανε ο κ. Μαρκής.
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου» –
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε


