![Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων [Εικόνα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/05/kinisi.jpeg)
Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων [Εικόνα]
Λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Την κατανόηση των πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας που θα ισχύουν από σήμερα στις 10:00 μ.μ. έως την ίδια ώρα του Σαββάτου, ζητά η Περιφέρεια Αττικής λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση, σημειώνει η Περιφέρεια σε ανακοίνωση της, ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου.
«Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφ. Ποσειδώνος» αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής.
Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, θα εκτρέπεται από σήμερα, στις 10:00 μ.μ. έως αύριο στις 8 π.μ. Στη συνέχεια θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου
- Η Βενεζουέλα μετά τον Μαδούρο: Τι έχει αλλάξει από την βίαιη απομάκρυνσή του; Και τι όχι
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Η «ζωγραφιά» του Σεμένιο της έδωσε το FA Cup
- Οριστικό: Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός λόγω κακοκαιρίας (pics)
- Μπανγκόκ: Τουλάχιστον 8 νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο

