Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλάιστερς για Τσιτσιπά : «Μπορεί να γίνει το Νο 1 στον κόσμο»

Κλάιστερς για Τσιτσιπά : «Μπορεί να γίνει το Νο 1 στον κόσμο»

Η σπουδαία Βελγίδα Κιμ Κλάιστερς θεωρεί τον Στέφανο Τσιτσιπά βασικό υποψήφιο για το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήκει πλέον στην ελίτ του παγκοσμίου τένις έχοντας κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων, αλλά και την εκτίμηση των ειδικών του αθλήματος.

Ο «Τσιτσιφάστ» μάλιστα θεωρείται βασικός υποψήφιος για να φτάσει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, όπως ανέφερε και η Κιμ Κλάιστερς.

«Είναι ο νέος πρωταγωνιστής του ανδρικού τένις και είμαι σίγουρη πως πολλοί άνθρωποι θα τον ακολουθούν τα επόμενα χρόνια, όταν οι Big 4 σταματήσουν. Θα έχει σημαντικό μερίδιο στο να καλύψει το κενό τους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Ντένις Σαποβάλοφ, είναι πολύ ταλαντούχοι και πολύ εργατικοί. Θα έχουν σπουδαία rivalries τα επόμενα χρόνια και είμαι σίγουρα πως θα διεκδικήσουν τους μεγαλύτερους τίτλους».

Η Βελγίδα, η οποία στην καριέρα της κατέκτησε 4 τίτλους Grand Slam, αναφέρθηκε στις σπουδαίες εμφανίσεις του Τσιτσιπά στην Μελβούρνη. «Ο τρόπος που έπαιξε ο Στέφανος στη Μελβούρνη ήταν εκπληκτικός. Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε με τον Φέντερερ, που είναι τόσο έμπειρος. Κάποιες φορές, η άγνοια κινδύνου από έναν νέο παίκτη είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχει μια νίκη σαν κι αυτό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες επικράτησε με 3-1 σετ του Ούγκο Ντέλιεν και την Παρασκευή 31/5 (17:00) θα παίξει με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς με στόχο την πρόκριση στον 4ο γύρο του γαλλικού Όπεν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024