Η σημερινή παρουσίαση του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ άφησε πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της ομάδας. Ένας προπονητής που ξέρει την δουλειά, ξέρει τι θέλει και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει. Ειδικότερα μετά το κακό του πέρασμα από την Θέλτα και την Ναντ πέρυσι. Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής με μια απόφαση του… πάγωσε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι τη Μονακό, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στο δεύτερο την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) περιμένει σαφώς μεγαλύτερη αντίσταση.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.