Α. Ανδριανόπουλος στο One Channel: Αν η ΝΔ χρησιμοποιούσε το προσφυγικό θα είχε μεγαλύτερη διαφορά
«Δεν υπάρχει λόγος να ξεσηκωνόμαστε εμείς, ας αφήσουμε τους άλλους να ξεσηκώνονται» είπε ο πρώην υπουργός, Ανδρέα Ανδριανόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή One Line.
«Δεν υπάρχει λόγος να ξεσηκωνόμαστε εμείς, ας αφήσουμε τους άλλους να ξεσηκώνονται» είπε ο διευθυντής κέντρου διπλωματίας «New York College» και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή One Line.
Μιλώντας για το προσφυγικό είπε πως «ξεσηκωνόμαστε για το αποτέλεσμα, αλλά αδιαφορούμε για τα αίτια.
Έγίναν ευρωεκλογές πήρε θέση έστω ένα κόμμα για το Σύμφωνο Μετανάστευσης; Κανένα. Είναι απόφαση πολλών χωρών. Υπάρχουν χώρες που δεν το υπέγραψαν, όπως η Αυστρία, ενώ υπάρχουν χώρες που έπεσε η κυβέρνηση, όπως το Βέλγιο.
Εμείς εδώ ψαχνόμαστε» κατέληξε. Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ανέφερε πως «είχαν πολύ ενδιαφέρον αυτές οι εκλογές και εμείς το βλέπουμε κομματικά» για να συμπληρώσει ότι «οι ψηφοφόροι κάνουν και λίγο πλάκα». «Ο Βελόπουλος εισέπραξε την καταβαράθρωση του Καμμένου και του Λεβέντη».
«Αν η ΝΔ είχε χρησιμοποιήσει το μεταναστευτικό η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη» συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς αν ανατρέπεται η μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως είναι «πάρα πολύ δύσκολο», αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά του «ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και μετά τις εκλογές κατηγορούσε τον κόσμο ότι δεν κατάλαβε τι πήγε να κάνει. «Αυτά είναι αστεία πράγματα» κατέληξε.
Πηγή: onetv.gr
- Πανεπιστήμιο που λογοκρίνει τον Πλάτωνα απομακρύνεται από την αλήθεια: Σε κρίση η ακαδημαϊκή ελευθερία στο Texas A&M
- Πες μου πως φλερτάρεις, για να σου πω ποιος είσαι
- Από τους μουλάδες, στον μονάρχη; – Το Ιράν σε ιστορικό σημείο καμπής, σε μια μεταβαλλόμενη Μέση Ανατολή
- Οι δύο παλιόφιλοι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ παραδέχονται ότι ήταν «παράξενα παιδιά»
- Μήπως το ράλι στα ακίνητα έπιασε ταβάνι; – Αυξήσεις τιμών ως 115% στην οκταετία
- Από τις «ψυχεδελικές» αράχνες έως τα ευρωπαϊκά χέλια: 10 είδη που το 2026 βρίσκει στο χείλος της εξαφάνισης




