Τραγωδία στη Λέσβο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο
Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα στο νησί μέσα σε τέσσερις μέρες.
Τραγωδία στην άσφαλτο της Μυτιλήνης σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίσηκαν στο λιμανάκι της Βαρειάς, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.
Μηχανή μεγάλου κυβισμού με οδηγό έναν 29χρονο και συνεπιβάτη έναν 30χρονο συγκρούστηκε μετωπικά με σκούτερ που οδηγούσε 40χρονος.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 40χρονου οδηγού του σκούτερ και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου συνοδηγού της μηχανής, αλλά και τον ελαφρύτερο τραυματισμό του 29χρονου οδηγου αυτής.

Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα στους δρόμους της Λέσβου, καθώς τα χαράματα της Κυριακής σε σύγκρουση δυο δικύκλων στην Παναγιούδα τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της πόλης, σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι.
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442