Το εντυπωσιακό γκράφιτι για τις 102 ψυχές που χάθηκαν στο Μάτι
Στο νέο γκράφιτι του καλλιτέχνη βλέπουμε ένα μικρό παιδί που φυτεύει ένα κλαδί που αντί για καρπούς έχει 102 καρδιές, όσες και οι ψυχές που «έφυγαν» στο Μάτι.
Με τα τεράστια αθώα μάτια ενός παιδιού ο street artist Hambas δημιουργεί μια εντυπωσιακή τοιχογραφία σε κτίριο στη Ραφήνα και την αφιερώνει στη μνήμη των 102 ανθρώπων που έφυγαν με οδυνηρό τρόπο στο Μάτι.
Στο νέο γκράφιτι του καλλιτέχνη βλέπουμε ένα μικρό παιδί που φυτεύει ένα κλαδί που αντί για καρπούς έχει 102 καρδιές, όσες και οι ψυχές που «έφυγαν» στο Μάτι.
https://www.instagram.com/p/BxzPBPxIk0t/
Ο καλλιτέχνης Hambas που έγινε viral αποτυπώνοντας με γκράφιτι τη μορφή του Αλέξη Τσίπρα σε κάδο απορριμμάτων, έχοντας μεγαλώσει στο Μάτι, επηρεάστηκε από την εθνική τραγωδία, όπως όλοι μας άλλωστε, ενώ συνέπεσε χρονικά και με τον θάνατο της μητέρας του.
https://www.instagram.com/p/BYGJREqhssa/
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442