
Πρώτη κατοικία : Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Η προσφυγή στο νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μπορεί να γίνει μόνο μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία αναπτύσσεται αυτήν τη στιγμή και αναμένεται να είναι έτοιμη το αργότερο σε έναν μήνα.
Η προσφυγή στο νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μπορεί να γίνει μόνο μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία αναπτύσσεται αυτήν τη στιγμή και αναμένεται να είναι έτοιμη το αργότερο σε έναν μήνα.
Αυτό ανέφερε ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 «Στο Κόκκινο».
Μέχρι τότε, συνέχισε ο κ. Κουρμούσης, κάποιος που έχει πρόβλημα με την τράπεζά του έχει προστασία από τους πλειστηριασμούς λόγω του εκλογικού νόμου, καθώς αυτοί δεν γίνονται σε περιόδους εκλογών και υπενθύμισε ότι είχε προηγηθεί αντίστοιχη περίοδος λόγω Πάσχα.
«Δεν υπάρχει κενό μέχρι να ανοίξει η πλατφόρμα. Μέχρι να λήξει η προεκλογική περίοδος, θα έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα», διαβεβαίωσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, εάν υπάρχει περίπτωση ιδιαίτερου προβλήματος, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον γνωστό νόμο Κατσέλη-Σταθάκη με δικαστική προσφυγή για να ρυθμίσει τα χρέη του κατά το άρθρο 8, και πάλι κερδίζοντας προστασία.
Πηγή:ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι




