Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο Ιμπιζα: Με την βοήθεια μίας… φοιτήτριας «παγίδεψαν» τον Στράχε

Σκάνδαλο Ιμπιζα: Με την βοήθεια μίας… φοιτήτριας «παγίδεψαν» τον Στράχε

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις με το σκάνδαλο Ίμπιζα, όπου σε αυτό πρωταγωνιστεί ο ακροδεξιός πρώην αντικαγκελάριος της Αυστρίας, Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις με το σκάνδαλο Ίμπιζα με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας, Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

To δίωρο βίντεο με τις αποκαλύψεις-σοκ διέρρευσε πριν δύο εβδομάδες στην Αυστρία και δείχνει τον Στράχε να υπόσχεται κρατικές συμβάσεις σε Ρώσίδα ξανθιά  και ανιψιά Ρώσου ολιγάρχη με αντάλλαγμα την πολιτική υποστήριξη σε αυτόν και το κόμμα του.

Ωστόσο μόνο ανιψιά Ρώσου ολιγάρχη δεν είναι η ξανθιά καλλονή του βίντεο.

Σεξ, ναρκωτικά και όργια

Τα αυστριακά μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για μία φοιτήτρια Γεωργικής Σχολής από τη Βοσνία, η οποία μιλούσε τέσσερις γλώσσες, ανάμεσά τους και άπταιστα ρωσικά και που φέρεται να έλαβε 7.000 ευρώ για να τον παγιδεύσει.

Η γυναίκα «πήρε» τον ρόλο μετά από κάστινγκ, ενώ σύμφωνα με την Kronen Zeitung στην βίλα του πρώην αντικαγκελαρίου στην Ίμπιζα, απ΄όπου πήρε και το όνομά του το σκάνδαλο, είχαν τοποθετηθεί «κοριοί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτός από το σεξ, τα ναρκωτικά και τα άγρια πάρτι που κατέγραψαν τα ναρκωτικά, όσοι ήταν εκεί διασκέδαζαν με σαμπάνια, ενεργειακά ποτά και χαβιάρι.

Ποιοι τον παγίδευσαν

Αν και οι χρηματοδότες της επιχείρησης, που φέρεται να κόστισε έως και 400.000 ευρώ εις βάρος του Στράχε παραμένουν άγνωστοι, η εφημερίδα αναφέρει ότι την έστησαν δύο ειδικοί σε θέματα ασφαλείας και βιομηχανικής κατασκοπείας σε συνεργασία με έναν ντετέκτιβ από το Μόναχο και έναν δικηγόρο από τη Βιέννη.

Ανάμιξη στην επιχείρηση φαίνεται πως είχε και ένας πρώην σωματοφύλακας του πολιτικού, ο οποίος αποκάλυψε στους παραπάνω ό,τι γνώριζε για την σκανδαλώδης προσωπική ζωή του Στράχε.

Τον εγκατέλειψε η γυναίκα του

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, ο πρώην αντικαγκελάριος εκτός από δουλειά, βρέθηκε και χωρίς σύζυγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Kronen Zeitung», η Φιλίπα Στράχε  τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί τον μοναχογιό τους.

Η Φιλίπα είναι παντρεμένη με τον Στράχε από τον Οκτώβριο του 2016, ενώ μαζί απέκτησαν ένα γιο στην αρχή του έτους.

Η ίδια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το σκάνδαλο στην αυστριακή εφημερίδα «Heute»:

«Είμαι σε κατάσταση σοκ και πρέπει να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Ήταν πολλά αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει και θέλω να είμαι δυνατή για το μωρό μου. Αυτό μου δίνει τεράστια δύναμη» δήλωσε μεταξύ άλλων η Φιλίπα, ενώ όσον αφορά το σύζυγό της είπε: «Ο σύζυγός μου έκανε λάθος! Πρέπει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει με τις άσχημες συνέπειες… Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή που απλά μας κάνουν πιο ισχυρούς». 
«Πάντα θέλω να κοιτάζω εμπρός. Ακόμα και τώρα όλη η ενέργεια μου διοχετεύεται πλέον στο παιδί μου», συνέχισε.

Σημειώνεται πως μετά τις αποκαλύψεις με το σκανδαλώδες βίντεο, ήρθε το τέλος της πολιτικής σταδιοδρομίας του Αυστριακού αντικαγκελάριου και επικεφαλής των Ελευθέρων Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024