
Φίλοι της Νάπολι ζητούν από τον Σάρι να μην τους προδώσει
Οπαδοί της Νάπολι ανάρτησαν πανό με το οποίο ζητούν από τον Σάρι να μην τους «προδώσει» πηγαίνοντας από την Τσέλσι στη Γιουβέντους
Απόψε (22:00, 29/5, ΕΡΤ Sports και Cosmote Sports 2) ο Μαουρίτσιο Σάρι θα καθοδηγήσει την Τσέλσι στον τελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ στο Μπακού.
Ωστόσο, οι φήμες που θέλουν τον Ιταλό τεχνικό να πηγαίνει στη Γιουβέντους δίνουν και παίρνουν και αυτό φαίνεται πως ενοχλεί τους οπαδούς της Νάπολι.
Οι οργανωμένοι των «παρτενοπέι» ανέβασαν πανό το οποίο λέει «στρατηγέ, μην προδώσεις τον λαό της Νάπολι που σε αγαπά».
Όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό, μία ενδεχόμενη συμφωνία του Σάρι με τη Γιουβέντους θα εξοργίσει τους Ναπολιτάνους, με τον τεχνικό των «μπλε» σε μία τέτοια περίπτωση, να μετατρέπεται σε «κόκκινο πανί» για την πόλη που αγάπησε και αγαπήθηκε.
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα του για το παιχνίδι με την Πάκσι (pic)
- Μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ άλλαξε τους όρους – Της ζητά να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδίκη των απειλών των Χούθι κατά της ναυσιπλοΐας από και προς τη Σαουδική Αραβία
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- LIVE: Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ



