
Ασυμφωνία ΑΕΚ – Βράνιες στο οικονομικό αποκαλύπτουν οι Βέλγοι
Για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Βράνιες κάνουν λόγο οι Βέλγοι
Αρνητική τροπή παίρνει σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο η υπόθεση της επιστροφής του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.
Δημοσιεύματα από το Βέλγιο σημειώνουν πως παρότι η μεταγραφή του Βόσνιου στόπερ στην Ένωση έμοιαζε σχεδόν… τελειωμένη, ο παίκτης παραμένει στην Άντερλεχτ, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας. Μιας και το θέμα με την ΑΕΚ, δεν προχώρησε.
Οι Βέλγοι στέκονται στις απαιτήσεις του Βράνιες που δεν βρήκαν σύμφωνη την ΑΕΚ, η οποία κατέθεσε μια συγκεκριμένη προσφορά προς τον δυναμικό αμυντικό.
Έτσι, από τη στιγμή που δεν επετεύχθη συμφωνία, ο Βόσνιος αμυντικός παραμένει στην Άντερλεχτ, που πάντως εξακολουθεί να μην τον υπολογίζει για την επόμενη μέρα της, αναζητώντας ομάδα προκειμένου να τον παραχωρήσει.
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ


