
Μεγαλοοικονόμου: Για να σταδιοδρομήσεις στην πολιτική, πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη
Σε συμπεριφορές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που την ενόχλησαν απέδωσε την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Σε συμπεριφορές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που την ενόχλησαν απέδωσε την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου πρόσθεσε ότι οι ακριβείς λόγοι της παραίτησής της περιλαμβάνονται στην επιστολή που έχει στείλει στον πρωθυπουργό, αλλά δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες πριν ο Αλέξης Τσίπρας τη λάβει και τη διαβάσει, όπως ανέφερε η ίδια.
Εξάλλου, η κ. Μεγαλοοικονόμου διέψευσε τη φήμη ότι η αποχώρησή της οφείλεται σε παρεμβάσεις της ιδίας που αφορούν το ψηφοδέλτιο του Πειραιά και έπεσαν στο κενό, ισχυριζόμενη ότι δεν επιχείρησε να πράξει κάτι τέτοιο ούτε όταν αποτελούσε το 151 του ΣΥΡΙΖΑ.
Ως προς τον πολιτικό σχεδιασμό της, η κ. Μεγαλοοικονόμου προανήγγειλε την αποχώρησή της από τα κοινά, σημειώνοντας ότι κατά 99,9% θα επιστρέψει στην επιχειρηματική δραστηριότητά της.
Επισήμανε παράλληλα ότι η ίδια έχει πολύ καθαρή θέση για να είναι πολιτικός. «Για να σταδιοδρομήσεις, πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη» δήλωσε χαρακτηριστικά.
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
