Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρουφάκης:  Στις εθνικές εκλογές η μόνη χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ

Βαρουφάκης: Στις εθνικές εκλογές η μόνη χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ

Το ότι κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Το ότι κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

«Από την Κυριακή το βράδυ περπατάμε στους δρόμους και βλέπουμε για πρώτη φορά από το 2015 το χαμόγελο να έχει επιστρέψει στο πρόσωπο ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων δεν γνώριζαν καν ότι το ΜέΡΑ25 υπάρχει. Πράγματι, αυτό που κατάφερε το ΜέΡΑ25 είναι μια μικρή πολιτική επανάσταση που ανοίγει τον δρόμο για υπεύθυνη, ρεαλιστική, ουσιαστικά προοδευτική ατζέντα.»

» Αυτό μας δημιουργεί ένα μεγάλο καθήκον – το καθήκον να γίνει το ΜέΡΑ25 ο πυρήνας μεγάλης συμπόρευσης πολιτών στην βάση κοινού προγράμματος, στην βάση ενός κοινού πολιτικού πολιτισμού. Μετά το σημερινό κάλεσμα το σημερινό πολιτικό σκηνικό θα έχει αλλάξει» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφακης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρουφάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για να τον στηρίξουν.

Αναφέροντας πως απευθύνεται σε όσους είναι αποφασισμένοι για το μεγάλο ΟΧΙ και συγκεκριμένα για την μεγάλη ρήξη με την Χρεοδουλοπαροικία του 4ου Μνημονίου, είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είτε με κυβέρνηση ΝΔ, ο Γιάνης Βαρουφάκης  ανέφερε πως  το κόμμα του θα κάνει πράξη το «κανένα σπίτι σε χέρια…» .

Μιλώντας για τα δύο πρώτα κόμματα είπε, πως η ψήφος στη ΝΔ «είναι ψήφος υπέρ της τελικής παλιννόστησης της πιο σαθρής, επιθετικής και μίζερης ολιγαρχίας» ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως  «σε αυτές τις εθνικές εκλογές η μόνη χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το ΜέΡΑ25 έχει ήδη αναδειχθεί στον μαγνήτη της ρεαλιστικής ελπίδας που τόσο έλειψε τα τελευταία 4 χρόνια».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024