Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θερμό επεισόδιο Συρίας - Ισραήλ - Ενας νεκρός

Θερμό επεισόδιο Συρίας – Ισραήλ – Ενας νεκρός

Ο ισραηλινός στρατός προέβη σε αεροπορική επιδρομή κατά στόχου του συριακού στρατού στη Συρία. Προηγήθηκαν συριακά πυρά εναντίον ισραηλινού αεροσκάφους. Στρατιώτης έχασε τη ζωή του.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι προέβη σε αεροπορική επιδρομή κατά στόχου του συριακού στρατού στη Συρία, τονίζοντας ότι η επιδρομή έγινε σε απάντηση πυραύλου που εκτοξεύτηκε ενάντια σε αεροπλάνο της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

«Ισραηλινή επιθετική ενέργεια»

Για «ισραηλινή επιθετική ενέργεια» έκαναν λόγο συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης

«Συριακά αντιαεροπορικά συστήματα άνοιξαν πυρ εναντίον μαχητικού αεροσκάφους των δυνάμεων του IDF ενώ πραγματοποιούσε πτήση ρουτίνας στο βόρειο Ισραήλ», ανέφερε η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, προσθέτοντας ότι το αεροσκάφος δεν επλήγη, αλλά ο συριακός πύραυλος προσγειώθηκε σε τμήμα της ισραηλινής επικράτειας.

Πηγή του συριακού στρατού, που επικαλέστηκε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, τόνισε ότι «ο ισραηλινός εχθρός έβαλε στο στόχαστρο μία από τις στρατιωτικές μας θέσεις» στην Κουνέιτρα, περιοχή παρακείμενη στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν, τονίζοντας ότι στρατιώτης σκοτώθηκε, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε.

«Η πολιτική μας είναι σαφής: Δεν θα ανεχτούμε καμία επιθετικότητα εναντίον μας. Θα απαντάμε δυναμικά και επιθετικά», δήλωσε νωρίτερα σε τηλεοπτικό μήνυμά του ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024