Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν : Τέλος ο Γκατούζο, παραιτήθηκε μετά την αποτυχία

Μίλαν : Τέλος ο Γκατούζο, παραιτήθηκε μετά την αποτυχία

Τίτλοι τέλους για τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν, με τον Ιταλό τεχνικό να ανακοινώνει πως παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν αποτελεί ο Τζενάρο Γκατούζο, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Μετά την αποτυχία των «ροσονέρι»να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, οι εξελίξεις στην ομάδα ήταν άμεσες, με τον Ιταλό να ανακοινώνει πως παραιτήθηκε από το πόστο του.

«Η απόφαση μου να φύγω από τον πάγκο της Μίλαν δεν είναι εύκολη, αλλά είναι μια απόφαση που έπρεπε να πάρω. Δεν υπήρξε μια συγκεκριμένη στιγμή που πήρα αυτή την απόφαση.

Ήταν αποτέλεσμα αυτών των 18 μηνών μου ως προπονητής μιας ομάδας που για μένα δεν θα είναι ποτέ σαν τις άλλες», σχολίασε ο «Ρίνο», ενώ εν συνεχεία έκανε σαφές πως η απόφασή του δεν είχε καμία σχέση με το οικονομικό κομμάτι.

«Ήταν μήνες που τους έζησα με πολύ πάθος, αξέχαστοι μήνες. Είναι μια οδυνηρή αλλά συνειδητή επιλογή για μένα. Εγκατέλειψα τα χρήματα που θα έπαιρνα τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου μου, γιατί η ιστορία μου με τη Μίλαν δε θα μπορούσε να αφορά ποτέ στα χρήματα».

Ο Γκατούζο διαδέχθηκε τον Βιτσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν τον Νοέμβριο του 2017 και στη θητεία του στους «ροσονέρι» κέρδισε 40 παιχνίδια, ήρθε ισόπαλος σε 22, ενώ ηττήθηκε 20 φορές σε σύνολο 82 αγώνων.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024