Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαχρονικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ

Διαχρονικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φέρει τον Εντέν Αζάρ στη Μαδρίτη τονίζοντας μάλιστα πως ο Βέλγος αποτελεί στόχο της ομάδας εδώ και αρκετά καλοκαίρια

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εκπομπή «Onda Cero’s El Transistor».

Μεταξύ άλλων, ο διοικητικός ηγέτης αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής του Εντέν Αζάρ στη «βασίλισσα», παραδεχόμενος πως ο Βέλγος αποτελεί τον διακαή πόθο της Ρεάλ εδώ και αρκετά χρόνια.

«Πώς υποτίθεται ότι μιλάμε με έναν σύλλογο που παίζει στον τελικό; Προσπαθούμε εδώ και χρόνια να κάνουμε τον Αζάρ παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει.

Πραγματικά, θα μου άρεσε να έρθει ο Αζάρ και πραγματικά το ελπίζω να συμβεί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες» ήταν τα λόγια του Πέρεθ.

Πάντως, οι Μαδριλένοι βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Βέλγου, με μοναδικό εμπόδιο για την ώρα να στέκεται η Τσέλσι, η οποία αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον 28χρονο αστέρα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024