
Άρσεναλ : Κίνηση για τον Μενιέ της Παρί Σεν Ζερμέν
Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται η Άρσεναλ και φαίνεται πως έχει βρει τον ιδανικό στο πρόσωπο του Τόμας Μενιέ
Ο Έκτορ Μπεγερίν τον περασμένο Ιανουάριο υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να μπει στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, τον προσεχή Ιούλιο.
Γι’ αυτόν τον λόγο η Άρσεναλ αναζητεί βασικό δεξί μπακ, καθώς ο Ισπανός δεν αναμένεται να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της καινούριας χρονιάς.
Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τον Τόμας Μενιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από εισήγηση του προπονητή, Ουνάι Έμερι.
Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει καλά τον Βέλγο μπακ, μετά τη κοινή τους θητεία στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, ενώ και ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει πλέον τον Μενιέ.
Ο 27χρονος δεξιός μπακ είναι στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης, ωστόσο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει άλλον ποδοσφαιριστή ψηλότερα στη λίστα της και συγκεκριμένα τον Άρον Γουάκ Μπισάκα της Κρίσταλ Πάλας.
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
