Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικοί NBA : Χωρίς Ντουράντ οι Γουόριορς, αμφίβολος ο Κάζινς

Τελικοί NBA : Χωρίς Ντουράντ οι Γουόριορς, αμφίβολος ο Κάζινς

Το πρώτο παιχνίδι για τους τελικούς του ΝΒΑ πλησιάζει και ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, έχει να αντιμετωπίσει δύο πονοκεφάλους

Τα ξημερώματα Παρασκευής (31/5) ξεκινούν οι τελικοί του ΝΒΑ, με τους Γουόριορς σχεδόν μόνιμους πρωταθλητές (4 κατακτήσεις τα τελευταία 5 χρόνια) να δοκιμάζονται από τους σκληροτράχηλους Τορόντο Ράπτορς του Καουάι Λέοναρντ.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς, με τον Στιβ Κερ να έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά προβλήματα. Αυτά αφορούν την ετοιμότητα των Ντε Μάρκους Κάζινς και Κέβιν Ντουράντ.

Ο Boogie Man ο οποίος τραυματίστηκε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs κόντρα στους Κλίπερς, είναι κοντά στην επιστροφή και είναι πιθανό να αγωνιστεί στυο Game 1 κόντρα στους Καναδούς.

Κάτι που δεν ισχύει για τον Κέβιν Ντουράντ. O KG ήταν καταπληκτικός στα playoffs. Μια μηχανή σκοραρίσματος που πετύχαινε 34.2 πόντους μέσο όρο στα πρώτα 11 ματς της διαδικασίας. Τραυματίστηκε όμως κατά τη διάρκεια του Gaμe 5 των Πολεμιστών κόντρα στους Ρόκετς και απουσίασε στα επόμενα 5 ματς της διαδικασίας κόντρα σε Ρόκετς και Μπλέιζερς.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024