
Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο μετά τις πρώτες επαφές για τα ΜΟΕ
Μόλις αποχώρησαν οι Τούρκοι στρατιωτικοί από την Αθήνα και το Υπουργείο Άμυνας για την επανεκκίνηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Ελλάδας - Τουρκίας επέστρεψαν και οι διψήφιες παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά.
Μόλις αποχώρησαν οι Τούρκοι στρατιωτικοί από την Αθήνα και το Υπουργείο Άμυνας για την επανεκκίνηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Ελλάδας – Τουρκίας επέστρεψαν και οι διψήφιες παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά.
Την Τρίτη σημειώθηκαν 48 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας στο Αιγαίο από τουρκικά αεροσκάφη. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, οι 17 ήταν από 2 ζευγάρια F-16 και οι υπόλοιπες από 2 CN-235 και 1 ελικόπτερο. Οι παραβιάσεις έγιναν στο βορειανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Μάλιστα, τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν και σε 6 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
- «Αστήρικτη η επίθεση στον Τσίπρα», λέει ο Σαουλίδης της ΕΛΑΣ – «Είμαστε η κυβερνώσα αριστερά, ‘τουρλουμπούκι’ είναι η πολιτική ΝΔ»
- Χαλκίδα: Μεγάλη φωτιά – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»
- «Νέος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο Κλοπ – Αποδέχθηκε την πρόταση» (pic)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [05.07 – 11.07.2026]
- Έληξε ο συναγερμός για το ύποπτο αντικείμενο στη βασιλίσσης Σοφίας


