Παίκτρια του My Style Rocks: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»
Σε ένα βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα
«Είναι το πιο δύσκολο βίντεο που ετοιμάζομαι να κάνω». Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα από το βίντεο της . Η ξανθιά παίκτρια του MY STYLE ROCKS, Τζίνα Δημητρακοπούλου, συγκλονίζει με την εξομολόγηση της.
Όπως εξομολογήθηκε στο κανάλι της: «Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πιο ουσιαστικό βίντεο, γιατί ωραία είναι και τα μακιγιάζ, ωραία και η ομορφιά, αλλά ήθελα να μπούμε σε ένα πιο ουσιαστικό πράγμα και να αναλύσω την κατάσταση που περνάω αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω ότι πάρα πολλές γυναίκες περνούν κάτι αντίστοιχο με μένα και θέλω να τους δώσω λίγο κουράγιο, να τους πω ότι δεν είναι μόνες. Ακόμη και ένας άνθρωπος που μπορεί να τον βλέπουν στην τηλεόραση και να τον θαυμάζουν για το πόσο τέλεια ζωή έχει, μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο με σένα. Θέλω ακόμη να πω, μην ψαρώνετε από μια τέλεια ζωή που σας προβάλλει κάποιος μέσω Instagram, ούτε μέσα από την τηλεόραση.(…)».
«Η ερώτηση “Πότε θα κάνεις παιδιά;” μπορεί να πληγώσει πολύ κόσμο. Στη φύση υπάρχουν κάποιες μονάδες που δεν αναπαράγονται, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό» αναφέρει η Τζίνα.
Η YouTuber μιλάει μάλιστα και για το ιατρικό ιστορικό της λέγοντας: «Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα που φτάσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου».
Δείτε την εξομολόγηση της:
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442