
Ο Τσακαλώτος, τα exit poll και τα… λουκάνικα
Ο υπουργός Οικονομικών παρομοίασε μάλιστα τις δημοσκοπήσεις και τα exit poll με τα... λουκάνικα, λέγοντας ότι «δεν ξέρει κανείς πως φτιάχτηκαν».
Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών.
Μετά την ανακοίνωση του exit poll, o κ. Τσακαλώτος υποστήριξε ότι μόνο το αποτέλεσμα που δίνεται δεν δείχνει κάτι, τονίζοντας ότι θα πρέπει να φανούν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα νωρίς το βράδυ της Κυριακής.
Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών παρομοίασε τις δημοσκοπήσεις και τα exit poll με τα… λουκάνικα, λέγοντας ότι «δεν ξέρει κανείς πως φτιάχτηκαν».
«Έχουμε ένα exit poll και όχι αποτελέσματα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχει ένα κοινό με τα λουκάνικα και αυτό το κοινό είναι ότι δεν θέλεις να δεις πώς φτιάχνονται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ


