Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανωλεθρία για τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλους δήμους

Πανωλεθρία για τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλους δήμους

Πλήρη κατάρρευση για εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλους δήμους της χώρας κατέδειξαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών καθώς αρκετοί δεν κατάφεραν να περάσουν ούτε στον δεύτερο γύρο

Πλήρη κατάρρευση για εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλους δήμους της χώρας κατέδειξαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών καθώς αρκετοί δεν κατάφεραν να περάσουν ούτε στον δεύτερο γύρο, ακολουθώντας έτσι τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές αλλά και στις περιφερειακές εκλογές.

Ο Νίκος Μπελαβίλας ο οποίος έβαλε υποψηφιότητα για τον δήμο Πειραιά συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή ποσοστό μόλις 14,63% και δεν καταφέρνει να περάσει ούτε καν στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου ο Γιάννης Μώραλης μετά και το εμφατικό 45,36% που εξασφάλισε την πρώτη Κυριακή,  θα επικυρώσει τη θριαμβευτική του επανεκλογή στον δήμο.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες για το δήμο της Θεσσαλονίκης, μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν στην τέταρτη θέση με μόλις 13,75% ενώ ο Νικόλαος Ταχιάος που στηρίζεται από τη ΝΔ απέσπασε το 23.24% των ψήφων. Η κ. Νοτοπούλου, όπως και αρκετοί ακόμη υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία καταποντίστηκαν πληρώνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Απογοητευτική ήταν και η εμφάνιση του Νάσου Ηλιόπουλου στο δήμο της Αθήνας καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το 17% μηδενίζοντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχε για τον δημαρχιακό θώκο.

Στο δήμο της Πάτρας, ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Πελετίδης από το ΚΚΕ έκανε… περίπατο συγκεντρώνοντας 40,48%  ενώ ο εκλεχτός του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην 5η θέση με μόλις 6,49%, πίσω ακόμη και από τον Νίκο Νικολόπουλο.

Στο δήμο Λαμίας, ο Παναγιώτης Στασινός ο οποίος κατέβηκε στις εκλογές με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος συγκέντρωσε μόλις 8,21% και όπως είναι φυσικό δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024