Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν βλέπει στρατηγική ήττα η κυβέρνηση μετά τα exit poll

Δεν βλέπει στρατηγική ήττα η κυβέρνηση μετά τα exit poll

Μουδιασμένη ήταν η πρώτη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα exit poll

Μουδιασμένη ήταν η πρώτη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ο οποίος σε μία προσπάθεια να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα των exit poll και παρά το καθαρό προβάδισμα της ΝΔ υπογράμμισε ότι ο «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα».

Ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε μιλώντας στο Open Tv «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη, ή τουλάχιστον δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή, τη στρατηγική ήττα που επεδίωκε η Νέα Δημοκρατία . Αντιθέτως, είναι ένας από τους δύο μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος και μάλιστα με αξιώσεις να επιτύχει ακόμα μια νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν το αποτέλεσμα των exit poll αποτελεί ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ελπίζω να μην αμφισβητηθούν τα μέτρα από όσους καιροφυλακτούν και στο εσωτερικό και το εξωτερικό» αρκέστηκε να πει ο κ. Τζανακόπουλος.

«Εμείς πρέπει να αναλύσουμε το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα και στη βάση αυτή να βγάλουμε και τα τελικά πολιτικά συμπεράσματα» κατέληξε στην πρώτη του τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024