Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας - «Ημέρα ευθύνης των πολλών»

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – «Ημέρα ευθύνης των πολλών»

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίσει λίγο πριν τις 10:30 το πρωί - Έγινε δεκτός με «χλιαρά» χειροκροτήματα

Στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει στην Κυψέλη, έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Τώρα μόνο ψηφίζουμε, θα τα πούμε μετά», είπε στους δημοσιογράφους, ενώ ήταν ελάχιστοι οι πολίτες που τον χειροκρότησαν.

Το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ενώ η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.

Αφού ψήφισε, ο πρωθυπουργός έθεσε εκ νέου το δίλημμα για ψήφιση στήριξης ή ακύρωσης των κυβερνητικών παροχών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σήμερα αποφασίζουμε για τους δήμους, τις περιφέρειες, τους ευρωβουλευτές. Είναι, όμως, ώρα και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Είναι μέρα ευθύνης να επικυρώσει, να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Τέλος, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να μην αφήσουν «καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα σε κανέναν την επόμενη μέρα να πάρει πίσω και να αμφισβητήσει τα μέτρα αυτά». «Είναι η ώρα της ευθύνης για το σήμερα και το αύριο του τόπου» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024