Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβέντης: Πρέπει να πέσουν έξω τα exit poll

Λεβέντης: Πρέπει να πέσουν έξω τα exit poll

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε απογοητευμένος από τα χαμηλά ποσοστά που κατέγραψε το κόμμα του στα exit poll, σημειώνοντας ότι δεν προβλήθηκαν οι θέσεις τους από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των exit poll που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ από τα γραφεία του κόμματος, σημείωσε πως ελπίζει ότι θα ανατραπούν αυτά τα αποτελέσματα και η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει, καταφέρνοντας να εκλέξει κάποιον ευρωβουλευτή.

«Θεωρώ ότι αυτά τα exit-polls πρέπει να πέσουν έξω. Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε Ένωση Κεντρώων που τίμησε τη Μακεδονία και να ψήφισε το Βαρουφάκη που κατέστρεψε την οικονομία και το Βελόπουλο. Δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα τιμά τους Έλληνες και τις ελληνίδες. Νομίζω θα ανατραπούν στην πορεία όταν προστεθεί η Κρήτη και η Μακεδονία και η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε ορισμένα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη και εξόντωση, υπογραμμίζοντας ότι δεν έπαιξαν τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024