
Exit Poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης: Πρώτος ο Ταχιάος – «Μάχη» για τον δεύτερο γύρο
Την πρώτη εικόνα στα αποτελέσματα για τον δήμο Θεσσαλονίκης δείχνει το Exit Poll της εταιρείας Interview.
Την πρώτη εικόνα στα αποτελέσματα για τον δήμο Θεσσαλονίκης δείχνει το Exit Poll της εταιρείας Interview.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο εκλεκτός της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει ποσοστό από 22,6% εώς 27,6%.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με ποσοστό 14,5% έως 18,5%, ακολουθούμενος από την Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,1% έως 17,1%. Βάσει των στοιχείων, ο κ. Ζέρβας φαίνεται να έχει προβάδισμα για την είσοδο στον δεύτερο γύρο, ωστόσο τα διαστήματα ανά υποψήφιο είναι μεγάλα κάτι που μπορεί να σημαίνει και θρίλερ για το ποιος θα πάει στον δεύτερο γύρο.
O Γιώργος Ορφανός φαίνεται να μένει τέταρτος στην κούρσα με ποσοστό από 9% έως 13%.
Ο Σπύρος Βούγιας είναι πέμπτος με ποσοστό από 5,7% έως 8,7%, ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με ποσοστό από 4,3% έως 7,3% και μετά ο Πέτρος Λεκάκης μεταξύ 3,1% και 5,1%.
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)
- Χρύσα Ρώπα: «Δεν φοβήθηκα εάν με μηνύσουν» – Τι είπε για την εμφάνισή της στον Λαζόπουλο
- Ευρώπη: Εργατικό δυναμικό «γερασμένο», μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών και περισσότερο άγχος
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ




