Εκλογές 2019: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε και συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε και συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.
Μικροπροβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν σε ένα εκλογικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς η ψηφοφορία ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, επειδή άργησε να προσέλθει ο δικαστικός αντιπρόσωπος.
Επίσης, σε άλλο εκλογικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας έλειπε μία κάλπη και ο δήμος αναμένεται να τοποθετήσει νέα, ενώ σε πολλά τμήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καταγράφονται απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών.
Τέλος, να σημειωθεί ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λειτουργούν 1.693 εκλογικά τμήματα, στα οποία είναι εγγεγραμμένοι 690.404 εκλογείς.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας