Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο ήρωας Ακπομ στο πάνθεον της ιστορίας του ΠΑΟΚ»

«Ο ήρωας Ακπομ στο πάνθεον της ιστορίας του ΠΑΟΚ»

Δείτε το ντοκιμαντέρ του βρετανικού καναλιού ITV London για τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος από την ακαδημία της Αρσενάλ έφτασε στο νταμπλ με τον ΠΑΟΚ!

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ, με τον Βρετανό επιθετικό να σκοράρει καθοριστικά γκολ και να χαρίζει σημαντικές νίκες στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 23χρονος πραγματοποίησε μια σπουδαία χρόνια και έκανε άλματα προόδου, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώριση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι συμπατριώτες του έμειναν έκπληξη με την βελτίωση που έδειξε αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Δικεφάλου, με το βρετανικό κανάλι ITV London να παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ, με το όμορφο ταξίδι του Τσούμπα Άκπομ από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη και τις επιτυχίες του με τον ΠΑΟΚ

Το βίντεο είναι διάρκειας 18 λεπτών και οι Αγγλοι παρουσιάζουν την ανοδική πορεία του Ακπομ, ο οποίος από την ακαδημία της Αρσενάλ έφτασε στο νταμπλ με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο ίδιος μιλάει για τις εντυπώσεις του από την πρώτη σεζόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και για όσα βίωσε την πρώτη του χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βρετανός επιθετικός στο ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζεται ως ένας «Έλληνας ήρωας», ο οποίος πέρασε στο πάνθεον της ιστορία του Δικεφάλου, ενώ ο ίδιος κατά τη διάρκεια του βίντεο αναφέρει: «Το νταμπλ ήταν μόνο η αρχή! Θέλουμε να συνεχίσουμε την ίδια επιτυχημένη πορεία».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024