
Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Γκος
Ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε τον Αμερικανό γκαρντ και τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στην ομάδα τα δύο χρόνια που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ο Φιλ Γκος παρά τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 36χρονος άσος και παρέμεινε στο ρόστερ του Δικεφάλου μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε μια φωτογραφία του Γκος από το αεροδρόμιο και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Τόσα πολλά συναισθήματα σε λιγότερο από δύο χρόνια! Ευχαριστούμε Φιλ, τα λέμε σύντομα!».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας

