Η ΑΕΚ ήθελε πολύ τον Όγκνιεν Βράνιες, το παραδέχτηκε κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο η περίπτωση του Βόσνιου στόπερ, δεν θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Άντερλεχτ δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση της ΑΕΚ να καλύψει το μισό συμβόλαιο για φέτος να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν μπροστά τις άλλες περιπτώσεις που έχουν στην ατζέντα τους.
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι μια κίνηση τακτικής αυτή από πλευράς ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή όμως, το πιθανότερο είναι να προχωρήσει για κάποια άλλη περίπτωση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.