Βράνιες : Πάλι νέα δεδομένα, προχωράει η λύση του δανεισμού στην ΑΕΚ
Θετική κατάληξη φαίνεται πως θα έχουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ για τον Βράνιες, με τον Βόσνιο να επιστρέφει ως δανεικός στην «Ένωση»
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για τον Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ. Τις προηγούμενες ώρες προέκυπτε ναυάγιο, όμως οι νεότερες πληροφορίες δείχνουν συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και την Άντερλεχτ.
Παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις για από κοινού κάλυψη του συμβολαίου που έχει ο Βόσνιος με την Άντερλεχτ (800.000 ευρώ) δεν ευοδώθηκαν, οι δυο πλευρές τελικά κατέληξαν σε μια εναλλακτική λύση.
Σύμφωνα με ιστοσελίδες του Βελγίου, η «Ένωση» έβαλε στο τραπέζι τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, πρόταση που ήχησε θετικά στα αυτιά των ιθυνόντων της βελγικής ομάδας.
Μάλιστα, δεδομένου πως οι «μωβ» θέλουν πάση θυσία να ξεφορτωθούν τον 29χρονο αμυντικό όσο το δυνατόν συντομότερα, τα σχετικά δημοσιεύματα εκτιμούν πως αναμένεται να υπάρξει οριστικοποίηση της μετακίνησης του Βράνιες μέσα στις επόμενες ημέρες.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.