Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύναμη Ζωής: Τραμπούκοι της ΧΑ επιχείρησαν επεισόδιο στα Καμίνια

Δύναμη Ζωής: Τραμπούκοι της ΧΑ επιχείρησαν επεισόδιο στα Καμίνια

«Δεν εκπλησσόμαστε που οι πολιτικοί απόγονοι των Χίτλερ και Τσολάκογλου μας είπαν μέχρι και "προδότες"», αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της Δύναμης Ζωής Γιάννη Μοίρα.

«Δεν εκπλησσόμαστε που οι πολιτικοί απόγονοι των Χίτλερ και Τσολάκογλου μας είπαν μέχρι και «προδότες». Εδώ το πρωτοπαλίκαρό τους, ο Κασιδιάρης, πριν από λίγα χρόνια είχε ασκήσει φυσική βία στη Ρένα Δούρου μπροστά στο πανελλήνιο», τονίζεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Δύναμης Ζωής Γιάννη Μοίρα, ο οποίος μιλά για πρόκληση επεισοδίου από οπαδούς της Χρυσής Αυγής στα Καμίνια.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «σήμερα το πρωί στη Λαϊκή Αγορά των Καμινίων, «νεοναζί τραμπούκοι» της Χρυσής Αυγής, επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου και ενώ οι πολίτες τίμιοι, λαϊκοί και δημοκράτες στην πλειοψηφία τους, υποδέχθηκαν με χαρά» την περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

«Οι δημοκράτες πολίτες είναι μαζί μας και μας το εκδηλώνουν καθημερινά. Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες, ούτε τους μπράβους» , αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μοίρας χαρακτηρίζοντας «άξια προβληματισμού» τη στάση του Γιώργου Πατούλη για τον οποίον αναφέρει ότι «ούτε για μία φορά δεν έχει καταδικάσει τέτοιες αθλιότητες».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024