«Δεν εκπλησσόμαστε που οι πολιτικοί απόγονοι των Χίτλερ και Τσολάκογλου μας είπαν μέχρι και «προδότες». Εδώ το πρωτοπαλίκαρό τους, ο Κασιδιάρης, πριν από λίγα χρόνια είχε ασκήσει φυσική βία στη Ρένα Δούρου μπροστά στο πανελλήνιο», τονίζεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Δύναμης Ζωής Γιάννη Μοίρα, ο οποίος μιλά για πρόκληση επεισοδίου από οπαδούς της Χρυσής Αυγής στα Καμίνια.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «σήμερα το πρωί στη Λαϊκή Αγορά των Καμινίων, «νεοναζί τραμπούκοι» της Χρυσής Αυγής, επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου και ενώ οι πολίτες τίμιοι, λαϊκοί και δημοκράτες στην πλειοψηφία τους, υποδέχθηκαν με χαρά» την περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

«Οι δημοκράτες πολίτες είναι μαζί μας και μας το εκδηλώνουν καθημερινά. Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες, ούτε τους μπράβους» , αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μοίρας χαρακτηρίζοντας «άξια προβληματισμού» τη στάση του Γιώργου Πατούλη για τον οποίον αναφέρει ότι «ούτε για μία φορά δεν έχει καταδικάσει τέτοιες αθλιότητες».