Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοκτονία 14χρονης: Η αποπλάνηση από τον 42χρονο, το γράμμα, τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία

Αυτοκτονία 14χρονης: Η αποπλάνηση από τον 42χρονο, το γράμμα, τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας η οποία αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας η οποία αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Πέμπτης πηδώντας στις ράγες στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται ο 42χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών ο οποίος συνελήφθη προχθές Τετάρτη και ενώπιον του εισαγγελέα ομολόγησε πως διατηρούσε σχέση με το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του. Όταν ο πατριός της διαπίστωσε τι συμβαίνει τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Κατά τη σύλληψή του, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο διατηρούσε σχέση με την 14χρονη, αλλά και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών, με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν και εκείνη ήταν 14.

Μάλιστα, στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντος βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία καθώς βαρύνεται και με την κατηγορία της κατοχήςπορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι γνώρισε τη μαθήτρια πριν από τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου, όπου εκείνη αγόραζε γλυκίσματα και σνακ.

Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα.

Πέρα από το γεγονός ότι ο 43χρονος παραδέχθηκε ότι είχε αποπλανήσει αρκετές φορές τη 14χρονη, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο ίδιος άνθρωπος πριν από ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κορίτσι, επίσης 14 ετών, γυμνές φωτογραφίες του οποίου βρέθηκαν αποθηκευμένες στο κινητό τηλέφωνό του.

Δίωξη για κακουργήματα στον 42 χρονο

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 42χρονου. Ο άνδρας διώκεται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα), για κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και για πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα). Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024