Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Ποια είναι η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αννα Τατισβίλι η οποία στο παρελθόν είχε φτάσει μέχρι το Νο 59 της παγκόσμιας κατάταξης

Tην αντίπαλό της στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός έμαθε η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Ναόμι Οσάκα και Σερένα Γουίλιαμς, ενώ στην πρεμιέρα της στη φετινή διοργάνωση θα αντιμετωπίσει την Αννα Τατισβίλι.

Η 29χρονη από την Γεωργία το 2012 είχε φτάσει μέχρι το Νο. 59 στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο, δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός!

Η Σάκκαρη είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την Κατερίνα Σινιάκοβα είτε κάποια παίκτρια από τα προκριματικά. Αν καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, στον τρίτο γύρο είναι πολύ πιθανό να παίξει με το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα.

Η Μαρία θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο δεύτερο Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν, ωστόσο, όπως απέδειξε περίτρανα και στο χωμάτινο τουρνουά της Ρώμης, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου.

Δείτε το κομμάτι του ταμπλό που κληρώθηκε η Σάκκαρη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024