Η Γιουβέντους θέλει τον Μαρκίνιος
Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αντρέα Μπαρτζάλι στο κέντρο της άμυνας φαίνεται πως έχει βρει η Γιουβέντους στο πρόσωπο του Μαρκίνιος
O Αντρέα Μπαρτζάλι αποχώρησε από τη Γιουβέντους έπειτα από οκτώ χρόνια, ο Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι πλέον 35 χρόνων και γι’ αυτό η «Βέκια Σινιόρα» ψάχνει έναν βασικό, μικρό σε ηλικία, παίκτη στο κέντρο της άμυνας.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport, ο Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπαρτζάλι.
Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι θετικός στην προοπτική της Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη, που φτάνουν τα 6,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει 60 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Μαρκίνιος στη «Γηραιά Κυρία», αλλά η Γιουβέντους σκέφτεται να δώσει για αντάλλαγμα τον Μίραλεμ Πιάνιτς.
Ο 25χρονος αμυντικός έχει παίξει 245 αγώνες με τους πρωταθλητές Γαλλίας από το 2013 που πήρε μεταγραφή από τη Ρόμα, ενώ έχει 30 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλίας.
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442