
Τα νέα δεδομένα για Αραούχο και ΑΕΚ
Νέα πτυχή στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο - Τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ για τις προθέσεις της Λας Πάλμας
Μπορεί πρόσφατα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για… οπισθοχώρηση της ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα, όμως οι Ισπανοί συνεχίζουν να διατηρούν την υπόθεση στο προσκήνιο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «elgoldigital», η Λας Πάλμας δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια για τον Αργεντινό, ενώ την ίδια ώρα μοναδικοί ενδιαφερόμενοι εξακολουθούν να είναι οι «κιτρινόμαυροι».
Μάλιστα, το ρεπορτάζ των Ισπανών πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, μια προοπτική που θα ενδιέφερε… ομάδες από το εξωτερικό.
Μια από αυτές είναι και η «Ένωση», η οποία όπως σημειώνεται θα μπορούσε να πληρώσει περί τα 2 εκατ. ευρώ «για το ήμισυ των δικαιωμάτων του».
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)



