Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Γιουβέντους»

«Προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Γιουβέντους»

Κοντά στην απόκτηση του Σέρβου μέσου βρίσκεται η Γιουβέντους, με τη Λάτσιο πάντως να απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Προφορική συμφωνία με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς φέρεται να έχει συνάψει η Γιουβέντους. Ο Σέρβος μέσος βρίσκεται στο ραντάρ των «μπιανκονέρι» εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους, όμως πλέον η μετακίνησή του στο Τορίνο βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports Italia», οι δυο πλευρές συμφώνησαν για την κοινή τους συνεργασία, με μοναδικό εμπόδιο πλέον να στέκεται η Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης είχε αρνηθεί κατ’ επανάληψη να πουλήσει ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της στη μεσαία γραμμή, στάση που αναμένεται να υιοθετήσει και το προσεχές καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως ο 24χρονος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, ενδεχομένως να καταστήσει δύσκολη την προσπάθεια των «μπιανκοσελέστι» να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι Ρωμαίοι δεν πρόκειται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους χωρίς να καλυφθούν οικονομικά, με το ποσό που αξιώνουν για τον Σάβιτς να ανέρχεται στα 100 με 120 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024