Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά στο ΟΑΚΑ και με Λιχτενστάϊν

Οριστικά στο ΟΑΚΑ και με Λιχτενστάϊν

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί στις 8/9 το Λιχτενστάϊν στο Ολυμπιακό Στάδιο αφού τα έργα στο Παγκρήτιο δεν έχουν ολοκληρωθεί

Τι κι αν οι διεθνείς μας επιθυμούν επιτέλους να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο που θα θυμίζει… έδρα, όσο το Παγκρήτιο δεν είναι έτοιμο οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη θα συμβιβάζονται με το αχανές ΟΑΚΑ.

Τα έργα στο κρητικό στάδιο κωλυσιεργούν χαρακτηριστικά  για να μπορεί να δηλωθεί ως έδρα ομάδας που αγωνίζεται στα προκριματικά του Euro 2020. Κάπως έτσι λοιπόν, το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την Εθνική και για το ματς κόντρα στο Λιχτενστάιν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σήμερα Τετάρτη (22/5), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει και το παιχνίδι με το Λιχτενστάϊν,  στο συγκεκριμένο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι το εν λόγω ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Παγκρήτιο, αλλά δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα.

Αυτό σημαίνει πως τα τρία πρώτα παιχνίδια της Ελλάδας για τη διαδικασία κόντρα σε Ιταλία (8/6), Αρμενία (11/6) και Λιχτενστάιν (8/9) θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, με άπαντες στη Εθνική να ευελπιστούν πως τουλάχιστον τα τελευταία δύο εντός έδρας κόντρα σε Βοσνία (15/10) και Φινλανδία (18/11) θα φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024